Cruise Griekse eilanden&Italië

za 07 sep.
8
Volpension, 8 dagen
Vanaf prijs p.p.

1104

Excl. kosten per boeking. Evt. ter plaatse te betalen kosten staan bij de beschrijving.

Cruise Griekse eilanden&Italië met Corendon 8 dagen naar Venetië Italië

Stap aan boord van de4* MSC Liricaen ontdek de magie van deGriekse eilandenen de pracht vanItaliëtijdens deze onvergetelijke cruise! Kies jouw favoriete vertrekdatum en boek jouw reis naar de Griekse eilanden en Italië!

  • Stap aan boord van de 4
  • MSC Lirica en ontdek de magie van de Griekse eilanden en de pracht van Italië tijdens deze onvergetelijke cruise! Stap in Marghera (Venetië) aan boord van het schip en breng een bezoek aan o.a. Mykonos, Santorini, Ancona&Kotor. Tijdens de cruise verblijf je op basis van volpension waarbij ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. De prijs is inclusief retourvlucht per KLM, alle transfersén de verplichte fooien t.w.v. € 84,- per persoon! laat je verwonderen door de tijdloze schoonheid van de Griekse eilanden en de betoverende kusten van Italië! Kies jouw favoriete vertrekdatum en boek jouw reis naar de Griekse eilanden en Italië! Voor het exacte vaarschema verwijzen wij je naar het tabblad’Cruiseprogramma’. Maak kennis met het 4
  • cruiseschip de MSC Lirica waar je op verblijft tijdens je cruise. Het cruiseschip brengt je een unieke cruise-ervaring met een klassieke touch! De MSC Lirica, van toprederij MSC Cruises is in 2003 geïntroduceerd en heeft in 2015 een renovatie programma ondergaan. Met de focus op elegantie, comfort en gastvrijheid in de beste tradities van MSC Cruises’mediterrane manier van leven. Een ontspannen sfeer met een prachtig uitzicht vanaf de interne foyer, terwijl je van het prachtige zeezicht geniet door de ramen die van de vloer tot het plafond reiken. Dit betekent dat je gegarandeerd van alle gemakken bent voorzien tijdens je cruise en je op en top zult genieten!

Extra informatie

Naam

Regio

Land

Plaats

DepartureDate

servicetype

Reviews Corendon plaatsen?

Heb je ervaring met deze Corendon. Dan kun je deze hier delen.
Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Corendon? Dan nodigen we je uit om hier je ervaring te delen van deze Corendon}. Wil je meer weten. Bekijk dan onze Corendon ervaringen en reviews pagina over Corendon.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling

Aangemaakt op: 23 mei 2024

Bijgewerkt op: 23 mei 2024

Vergelijkbare zonvakanties

Corendon ervaringen en reviews