Cruise Caribbean vanuit New York

di 19 nov.
5
Zie beschrijving, 16 dagen
Vanaf prijs p.p.

2259

Excl. kosten per boeking. Evt. ter plaatse te betalen kosten staan bij de beschrijving.

Cruise Caribbean vanuit New York met Corendon 16 dagen naar New York Verenigde Staten

Boek nu dezeunieke16-daagse cruisevakantie en ontdek deCaribbean en wereldstad New Yorkvoor een wel zéér scherpe prijs! Alléén vertrek op 19 november 2024! Wacht niet te lang, want deze route iszéér populair, VOL=VOL!

  • Boek nu deze fantastische en unieke 16-daagse cruisevakantie en ontdek de Caribbean én wereldstad New York voor een wel zéér scherpe prijs! De 4-sterren-plus Queen Mary 2 van toprederij Cunard meert bij verschillende bijzondere bestemmingen aan zoals St. Thomas, St. Kitts, Dominica, Barbados, St. Lucia en St. Maarten. De prijs is inclusief rechtstreekse vliegreis per KLM/ Delta, 1 hotelovernachting voorafgaand aan de cruise in New York o.b.v. logies en 14-daagse cruise o.b.v. volpension, dus inclusief ontbijt, lunch&diner. Alléén vertrek op 19 november 2024! Wacht niet te lang, want deze route is zéér populair, VOL=VOL! Kijk voor het volledige vaarschema op het tabblad ‘Cruiseprogramma’. De 4
  • + Queen Mary 2, een majestueus schip van de befaamde rederij Cunard, is een indrukwekkende vertegenwoordiger van elegantie. Met een lengte van bijna 345 meter is dit schip een ware koningin van de oceanen. Voor degenen die verlangen naar een onvergetelijke reis in een sfeer van ongeëvenaarde luxe, belooft de Queen Mary 2 een ervaring die de verwachtingen overstijgt.

Extra informatie

Naam

Regio

Land

Plaats

DepartureDate

servicetype

Reviews Corendon plaatsen?

Heb je ervaring met deze Corendon. Dan kun je deze hier delen.
Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Corendon? Dan nodigen we je uit om hier je ervaring te delen van deze Corendon}. Wil je meer weten. Bekijk dan onze Corendon ervaringen en reviews pagina over Corendon.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling

Aangemaakt op: 28 mei 2024

Bijgewerkt op: 28 mei 2024

Vergelijkbare zonvakanties

Corendon ervaringen en reviews