Vakantiediscounter ervaringen en reviews

Ben je op zoek naar ervaringen en/of reviews van de Vakantiediscounter? Lees de ervaringen voordat je overgaat tot het boeken van een vakantie. Wellicht krijg je hierdoor een beter beeld van de zonvakantie die je voor ogen had.vakantiediscounter ervaringen reviews op alle-zonvakanties Hier op alle-zonvakanties.nl kun je ook eerdere ervaringen lezen en beoordelingen bekijken van de Vakantiediscounter. Wanneer je zelf al gebruikt hebt gemaakt van de diensten van Vakantiediscounter, dan nodigen wij je graag uit om je Vakantiediscounter ervaringen te delen. Door een review te plaatsen onderaan deze pagina kun je jouw ervaring of review delen.

Over de Vakantiediscounter

Dé VakantieDiscounter is opgericht in 2000 in Arnhem en heeft alleen de focus gelegd op goedkope vakanties met een messcherpe aanbod.

Vakantiediscounter heeft een aantal type vakanties die ze voor de laagste prijs kunnen aanbieden. Zo biedt men zonvakanties, wintersport, verre reizen, stedentrips en autovakanties aan. Ook proberen ze hierbij dan altijd de beste deal voor de klant te maken. Kortom een lage prijs op een superbestemming.

De Vakantiediscounter is door Zoover-bezoekers in 2015 verkozen tot beste online reisbureau van Nederland. Daarnaast is de Vakantiediscounter in 2016 gekozen tot populairste online reisbureau van Nederland.

In het aanbod van de Vakantiediscounter vind je er meer dan 10.000 verdeeld over meer dan 50 landen.

Het meeste voordeel haal je natuurlijk wanneer je buiten het hoogseizoen op vakantie gaat. Maar dat hoeft niet perse duur te zijn. Bij de Vakantiediscounter kun je ook reizen vinden die in het hoogseizoen voordelig zijn. Bekijk zelf eens welk voordeel je kan halen als je met de Vakantiediscounter dit jaar op vakantie gaat. De Vakantiediscounter is aangesloten bij de ANVR en de SGR. Je hebt dus altijd garantie mocht de organisatie failliet gaan.

Vakantiediscounter ervaringen en klachten

Heb jij ervaringen met de Vakantiediscounter of juist klachten en wil je deze delen? Schrijf dan je ervaringen met de Vakantiediscounter op in een review en geef ook een beoordeling.

Ervaringen de Vakantiediscounter
6.6 / 10 Beoordeling
{{ reviewsOverall }} / 10 Gebruikers (2 stemmen)
Service6
Prijs6.8
Vervoer5.5
Accommodatie7
Reisleiding6.8
De reviews... Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling
Order by:

Wees de eerste om “%s” te reviewen

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Meer lezen…
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Vakantiediscounter ervaringen en reviews Direct naar Vakantiediscounter

Contact
De klantenservice van dé VakantieDiscounter is te bereiken via telefoonnummer 0900 – 7 747 400 (80 cent per gesprek). Vanuit België via 070 – 35 97 81 (30 cent per minuut).

Openingstijden:
Ma t/m vr: 09.00 – 22.00 uur
Za en zon: 09.00 – 17.30 uur

Let op! Op Koningsdag, eerste en tweede kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Op alle andere feestdagen zijn wij geopend en hanteren we weekend-openingstijden (09.00 tot 17.30 uur).

Voor spoedvragen op de dag van vertrek of tijdens je vakantie kun je het noodnummer bellen dat op de reispapieren staat. Deze is van de uitvoerende touroperator.