Orlando Villas-goedkope_zonvakantie-Verenigde Staten-Florida

Orlando Villas! Verenigde Staten, Florida!

€974,00

Deze goedkope en unieke zonvakantie in Florida, Verenigde Staten kun je direct en online boeken bij TUI.

Productbeschrijving

Daarom kies je voor deze All inclusive zonvakantie van TUI!

  • Vakantie met het gemak van thuis
  • Eigen villa met privé zwembad
  • Comfortabel en ruim
  • Keuze uit meerdere categorieën
  • In diverse woonwijken
  • Ideaal voor grotere groepen
DIT WIL JIJ TOCH OOK?

Waar verblijf je?

  • Type verblijf: vakantiewoning All inclusive
  • Aantal sterren:

Wat biedt deze zonvakantie in Florida, Verenigde Staten zoal?

Orlando Villas zijn comfortabele en ruime vakantiewoningen in Florida. De villa’s verschillen van eigenaar en inrichting, maar hebben allemaal dezelfde basisfaciliteiten. Het aanbod bestaat uit drie verschillende categorieën, namelijk Standard (3 sterren), Preferred (3,5 ster) en Premium (4 sterren). De categorie wordt bepaald door de luxe van de inrichting en de grootte van de villa. Daarnaast geniet je bij elk type villa van een terras met privé zwembad. De villa’s vind je in verschillende woonwijken rondom Orlando en Kissimmee. Ideaal voor een bezoek aan één van de vele pretparken van Orlando, zoals Universal Studios of Disney World.

Waar ga je naar toe?

Je gaat met deze goedkope en unieke zonvakantie van TUI naar Verenigde Staten, Florida in de plaats Orlando/Kissimmee. Deze supervakantie kun je direct en online boeken bij TUI.

Ervaringen met TUI?

Wanneer je ervaringen met TUI hebt dan nodigen we je uit om deze TUI ervaringen te delen. Ook kun je een beoordeling geven aan TUI d.m.v. een score toe te kennen op het gebied van service, accommodatie, reisleiding, prijs en vervoer. Op deze pagina kun je ook ervaringen lezen en beoordelingen zien van andere reizigers.

Extra informatie

Land

Verenigde Staten

Regio

Florida

Touroperator

TUI

Type Verblijf

All inclusive

Zonvakantie ervaring

Heb je ervaring met deze specifieke zonvakantie! Dan kun je deze hier delen.

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie? Dan nodigen we je uit om ervaringen op de ervaring pagina te delen van de desbetreffende reisorganisatie. Dit kan via de button (rechts bovenin) op deze pagina of via het hoofdmenu ervaringen.