Semi All Inclusive cruise Canarische Eilanden&Madeira

za 04 jan.
4
All Inclusive, 8 dagen
Vanaf prijs p.p.

849

Excl. kosten per boeking. Evt. ter plaatse te betalen kosten staan bij de beschrijving.

Semi All Inclusive cruise Canarische Eilanden&Madeira met Corendon 8 dagen naar Canarische Eilanden Spanje

Op zoek naar een heerlijke winterzon cruise? Vaar dan mee met de4*+ AIDAcosma… Van november 2024 t/m maart 2025 vertrekt de 4*+ AIDAcosmawekelijks vanuit Gran Canaria voor een prachtige route naar o.a. Madeira, Tenerife, Fuerteventura&Lanzarote. Boek NU voor komende winter en mis deze waanzinnige cruise niet!

  • NERGENS VOORDELIGER! Kijk en vergelijk gerust… Op zoek naar een heerlijke winterzon cruise? Vaar dan mee met de 4
  • + AIDAcosma…Van november 2024 t/m maart 2025 vaart de 4
  • + AIDAcosma wekelijks vanuit Gran Canaria. Je bezoekt o.a. het bloemeneiland Madeira, Fuerteventura, Lanzarote & Tenerife. Uniek aan deze cruise is dat het schip extra lang in de havens blijft liggen, zodat je meer dan voldoende tijd hebt om de mooie eilanden te ontdekken. De fooien en tafeldranken tijdens de buffetmaaltijden t.w.v. € 199,- per persoon zijn bij de prijs inbegrepen! Zo weet je voorafgaand aan de cruise precies waar je aan toe bent, dus geen rompslomp meer aan boord met bijvoorbeeld verplichte fooien! Ook de vliegreis per Corendon Dutch Airlines (of gelijkwaardig)& transfers zijn inclusief. Boek NU en mis deze waanzinnige cruise niet! Kijk voor het volledige vaarschema op het tabblad ‘Cruiseprogramma’. Aan boord van de AIDAcosma hoef je je geen moment te vervelen! Geniet in één van de restaurants van een verscheidenheid van heerlijke gerechten,van het beste vlees tot overheerlijke sushi. Vermaak je met de kinderen tijdens een partijtje minigolf of basketbal.’s Avonds geniet je van een spectaculaire show in het schitterende theater of waag een gokje in het casino. De mogelijkheden aan boord van de AIDAcosma zijn gigantisch!

Extra informatie

Naam

Regio

Land

Plaats

DepartureDate

servicetype

Reviews Corendon plaatsen?

Heb je ervaring met deze Corendon. Dan kun je deze hier delen.
Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Corendon? Dan nodigen we je uit om hier je ervaring te delen van deze Corendon}. Wil je meer weten. Bekijk dan onze Corendon ervaringen en reviews pagina over Corendon.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling

Aangemaakt op: 23 mei 2024

Bijgewerkt op: 23 mei 2024

Vergelijkbare zonvakanties

Corendon ervaringen en reviews