Hotel Corfu Holiday Palace

do 10 apr.
7.4
Halfpension, 8 dagen
Vanaf prijs p.p.

781

Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen

Hotel Corfu Holiday Palace met Sunweb 8 dagen naar Griekenland Corfu

Hotel Corfu Holiday Palace heeft een unieke ligging. Het uitzicht is werkelijk prachtig doordat het hotel op een heuvel ligt aan de rand van Kanoni. Je kijkt uit over de zee en de lagune; werkelijk een plaatje. Via een lift of trap, sta je zo op het strand. Er is een natuurlijke baai gecreëerd, waardoor de zee zeer langzaam afloopt.

Het hotel biedt tal van faciliteiten onder meer twee zwembaden, een sauna of wat dacht je van een heerlijke massage? In het hoogseizoen is er ’s avonds dagelijks live muziek of een DJ. Dit hotel is met name populair vanwege de ruime, goed verzorgde kamers en de uitstekende keuken. Een aanrader is een bezoek aan Corfu-Stad met pittoreske straatjes, gezellige terrasjes en interessante bezienswaardigheden. De bus stopt voor het hotel en binnen 15 minuten sta je in hartje centrum. Ook mag Mouse eiland niet ontbreken op je to-do-list, dat praktisch om de hoek ligt. Voor circa €3,- word je er binnen een paar minuten met een bootje naar toe gebracht. Dat wordt genieten op Corfu!

Hotel Corfu Holiday Palace met Sunweb 8 dagen naar Griekenland Corfu

  • Live muziek of DJ in hoogseizoen
  • Prachtig uitzicht op het beroemde ‘Mouse eiland’
  • Strand met lift of trap bereikbaar

Extra informatie

Regio

Land

Plaats

PriceType

DepartureDate

Reviews Sunweb plaatsen

Ervaring met Sunweb?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Sunweb? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Sunweb. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Sunweb ervaringen en reviews pagina over Sunweb, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Sunweb dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

 

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling

Aangemaakt op: 20 juli 2024

Bijgewerkt op: 20 juli 2024

Vergelijkbare zonvakanties

Sunweb ervaringen en reviews