Cruise Noorse Fjorden&Steden

za 14 sep.
6
Volpension, 8 dagen
Vanaf prijs p.p.

944

Excl. kosten per boeking. Evt. ter plaatse te betalen kosten staan bij de beschrijving.

Cruise Noorse Fjorden&Steden met Corendon 8 dagen naar Zuid-Holland Nederland

Ontdek in de zomer de prachtigeNoorse Fjorden! Vaar mee aan boord van het nieuwste schip van deHolland America Line, de4*+ Rotterdam, en ga een heerlijke cruise tegemoet. Boek nu en wees verzekerd van een prachtige cruise!

  • Ontdek de prachtige Noorse Fjorden komende zomer! Vaar mee aan boord van het nieuwste schip van de Holland America Line, de 4
  • + Rotterdam, en ga een heerlijke cruise tegemoet. Aan boord verblijf je op basis van volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner inbegrepen is. Je kunt kiezen uit verschillende geweldige routes naar de Noorse steden&fjorden! Bezoek bestemmingen zoals Alesund en Bergen of Oslo en Stavanger en kijk je ogen uit terwijl het schip door Sognefjord of Geirangerfjord vaart. Boek nu en wees verzekerd van een prachtige cruise! Voor het exacte vaarschema per vertrekdatum verwijzen wij je naar het tabblad’Cruiseprogramma’. De Rotterdam is het nieuwste en derde Pinnacle-klasse cruiseschip van de Holland America Line en is vergelijkbaar met haar zusterschepen de Koningsdam en de Nieuw Statendam. De indrukwekkende Rotterdam heeft haar debuut gemaakt op 20 oktober 2021 en maakt deel uit van het meest innovatieve trio cruiseschepen dat ooit over de zeven zeeën heeft gevaren. Ontspan in een van de twee zwembaden, de Greenhouse Spa&Salon of bubbelbad, werk je in het zweet in het Fitness Center of op het basketbal- en volleybalveld. Of beleef sensaties tijdens de presentaties van BBC Earth Experiences op het spectaculaire twee verdiepingen tellende World Stage.

Extra informatie

Naam

Regio

Land

Plaats

DepartureDate

servicetype

Reviews Corendon plaatsen?

Heb je ervaring met deze Corendon. Dan kun je deze hier delen.
Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Corendon? Dan nodigen we je uit om hier je ervaring te delen van deze Corendon}. Wil je meer weten. Bekijk dan onze Corendon ervaringen en reviews pagina over Corendon.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling

Aangemaakt op: 23 mei 2024

Bijgewerkt op: 23 mei 2024

Vergelijkbare zonvakanties

Corendon ervaringen en reviews