Cruise Filipijnen, Taiwan&Japan

vr 14 feb.
4
Zie beschrijving,  dagen
Vanaf prijs p.p.

3299

Excl. kosten per boeking. Evt. ter plaatse te betalen kosten staan bij de beschrijving.

Cruise Filipijnen, Taiwan&Japan met Corendon 19 dagen naar Hong Kong China

Altijd al door Oost-Azië willen cruisen? Pak nu je kans!
Vaar jij komende winter mee met de 4* Noordam voor deCruise Filipijnen, Taiwan&Japan? Dat kan! Op 14 februari vertrekt deze waanzinnige cruisevakantie naarHong Kongvoor een15-daagse cruisenaar o.a.Puerto Princesa, Manilla, Kaohsiung, Keelung (Taipei), Naha&Osaka. Deze cruise is de perfecte manier om zo veel mogelijk te zien van hetprachtige en veelzijdige Oost-Azië.Boek snel, want vol=vol!

  • Altijd al door Oost-Azië willen cruisen? Pak nu je kans! Vaar jij komende winter mee met de 4
  • Noordam voor de Cruise Filipijnen, Taiwan&Japan? Dat kan! Op 14 februari vertrekt deze waanzinnige cruisevakantie naar Hong Kong voor een 15-daagse cruise naar o.a. Puerto Princesa, Manilla, Kaohsiung, Keelung (Taipei), Naha&Osaka. Deze cruise is de perfecte manier om zo veel mogelijk te zien van het prachtige en veelzijdige Oost-Azië. Geniet van de rust en de faciliteiten van het schip tijdens de dagen op zee. De reissom is inclusief vliegreis per KLM of Emirates, ruimbagage, alle transfers, 1 hotelovernachting in Hong Kong o.b.v. logies en ontbijt voorafgaand aan de cruise, 15-daagse cruise o.b.v. volpension per 4
  • Noordam en 1 hotelovernachting in Tokyo o.b.v. logies en ontbijt na afloop van de cruise. Boek snel, want vol=vol! Voor het exacte vaarschema verwijzen wij je naar het tabblad’Cruiseprogramma’.  De Noordam behoort evenals de Westerdam, Oosterdam en Zuiderdam tot de Vista-klasse. Het cruiseschip beschikt over moderne technologieën en dankt haar naam aan de noordpunt van een kompas. Je geniet van rust, ruimte en comfort terwijl het schip koers zet naar de mooiste bestemmingen. Stap aanboord van de Noordam en laat je betoveren door de magie van dit schitterende schip.

Extra informatie

Naam

Regio

Land

Plaats

DepartureDate

servicetype

Reviews Corendon plaatsen?

Heb je ervaring met deze Corendon. Dan kun je deze hier delen.
Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Corendon? Dan nodigen we je uit om hier je ervaring te delen van deze Corendon}. Wil je meer weten. Bekijk dan onze Corendon ervaringen en reviews pagina over Corendon.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling

Aangemaakt op: 18 april 2024

Bijgewerkt op: 18 april 2024

Vergelijkbare zonvakanties

Corendon ervaringen en reviews