Travelbird ervaringen en reviews

Travelbird is een naam waar je vast weleens van gehoord hebt. Je wilt natuurlijk vooral alle Travelbird ervaringen weten. Is het slim om hier te boeken of kan je beter even verder kijken? Wat zijn bijvoorbeeld de Travelbird ervaringen op het gebied van de laatste prijsgarantie? Hoe zit het met de vakkennis? Alle ervaringen die onze klanten hebben met dit reisbureau delen wij direct. Je komt bij ons alle ervaringen tegen dus ook de positieve en negatieve ervaringen als deze er zijn. Heb je zelf een ervaring met deze reisorganisatie? Deel dit direct op onze website!

 

Over Travelbird

TravelBird werd in 2010 op een zolderkamertje in Amsterdam opgericht door twee Nederlanders. Het vinden van een ideale vakantie was te moeilijk en zagen al door al het aanbod op het internet door de bomen het bos niet meer. Zo kwam men op het idee voor het vinden en boeken van jouw ideale reis: TravelBird!

 

TravelBird, de makkelijkste manier om jouw ideale reis te vinden

 

Op dit moment is Travelbird actief in 11 landen. Het hoofdkantoor bevindt zich in hartje Amsterdam. Het streven van Travelbird is om elke dag met meer dan 400 enthousiaste medewerkers om van jouw vakantie een gemakkelijke en onvergetelijke ervaring te maken.

Wat heeft Travelbird inmiddels bereikt?

  • Meer dan 4 miljoen reizigers
  • Ruim 8 van de 10 reizigers zou ons aan vrienden aanraden
  • Meer dan 750.000 fans op Facebook

Zo kan men op de website elke dag terecht voor nieuwe, inspirerende reisaanbiedingen. Boeken is eenvoudig en reizen comfortabel, zodat de reiziger zich volledig kan richten op het genieten van zijn of haar vakantie.

 

Travelbird ervaringen en/of klachten

Heb jij ervaringen met Travelbird of juist klachten en wil je deze delen? Schrijf dan hieronder je Travelbird ervaringen op in een review en geef Travelbird jouw beoordeling.

 

Ervaringen Travelbird
0 Beoordeling
7.4 Gebruikers (2 stemmen)
Service6.8
Prijs7
Vervoer8.3
Accommodatie7.5
Reisleiding7.5
De reviews... Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling
Standaard sorteervolgorde.

Wees de eerste om “%s” te reviewen

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Meer lezen…
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling