D-Reizen ervaringen en reviews

Op alle-zonvakanties.nl kun je ook ervaringen lezen en beoordelingen bekijken van D-Reizen. Wanneer je zelf gebruikt hebt gemaakt van de diensten van D-Reizen, dan nodigen wij je graag uit om je D-Reizen ervaringen te delen. D-Reizen ervaringen reviews van alle-zonvakantiesDoor een review te plaatsen onderaan deze pagina kun je jouw ervaring of review delen. Uiteraard is dit niet verplicht.

Wanneer je op zoek bent naar een ervaring of review van D-Reizen geven we je de volgende tip. Bekijk de beoordelingen. Lees de ervaringen voordat je overgaat tot het boeken van een vakantie. Wellicht krijg je door deze reviews en ervaringen een beter beeld bij de zonvakantie die je voor ogen hebt.

Over D-Reizen

D-reizen bestaat sinds 1983 en kun je bij winkels terecht om voordelig een reis te boeken. D-Reizen heeft ook de mogelijkheid om online boeken. D-Reizen biedt diverse soorten vakanties aan zoals wintersport, zonvakanties en autovakanties. Wanneer je deskundig advies wil kun je zeker bij D-Reizen terecht. D-Reizen geeft advies over de verschillende reizen die je kan maken. Zowel offline als online. Ook tijdens de reis en daarvoor kan je altijd bij D-reizen terecht met vragen en begeleiding. Hierdoor kun je kan gewoon lekker genieten van de rust en de omgeving waarin je verblijft.

D-reizen heeft een breed scala aan zonbestemmingen in haar aanbod. Variërend van Spanje, Portugal en Griekenland tot aan exotische bestemmingen zoals Cuba en Jamaica.

D-Reizen is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

D-reizen Deal

Tip! Iedere dag zijn er naast de laagste prijsgarantie dagdeals bij D-reizen. Je kan hier tegen een zeer scherpe prijs een mooie deal afsluiten. Bekijk de D-Deals

D-Reizen ervaringen en/of klachten

Heb jij ervaringen met D-Reizen of juist klachten en wil je deze delen? Schrijf dan je D-Reizen ervaringen op in een review en geef D-Reizen jouw beoordeling.

 

Ervaringen D-Reizen
6.5 / 10 Beoordeling
{{ reviewsOverall }} / 10 Gebruikers (2 stemmen)
Service7.5
Prijs6.5
Vervoer7
Accommodatie7.3
Reisleiding7.3
De reviews... Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling
Order by:

Wees de eerste om “%s” te reviewen

User AvatarUser Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Meer lezen…
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

D-Reizen ervaringen en reviews Direct naar D-Reizen

Telefonische helpdesk:
0900-1811 (0.15 epm.)

Openingstijden helpdesk:
7 dagen per week: 8.00-22.00

Postadres hoofdkantoor:
Postbus 707
2900 AS Capelle a/d IJssel
Nederland