Postcard Inn on the Beach-goedkope_zonvakantie-Verenigde Staten-Florida

Postcard Inn on the Beach! Verenigde Staten, Florida!

€988,00

Deze goedkope en unieke zonvakantie in Florida, Verenigde Staten kun je direct en online boeken bij TUI.

Productbeschrijving

Daarom kies je voor deze All inclusive zonvakantie van TUI!

  • In jaren ’50 motelstijl
  • Hippe kamerdetails
  • Direct aan het strand
  • Surfers attitude
  • Diverse (sport)activiteiten
  • Ook tuin- en zwembadzicht kamers
DIT WIL JIJ TOCH OOK?

Waar verblijf je?

  • Type verblijf: hotel All inclusive
  • Aantal sterren: 3

Wat biedt deze zonvakantie in Florida, Verenigde Staten zoal?

Postcard Inn on the Beach combineert de jaren ’50 motelstijl met moderne gemakken en een ‘surfers attitude’. Deze aspecten maken het hotel net even wat anders. Geen enkele kamer is hier hetzelfde, maar wel met allemaal dezelfde comfortabele bedden. Don’t worry, be happy is hier het motto! Je landt op de luchthaven van Orlando Sanford. Vanaf hier is het nog ca. 230 km rijden naar je hotel in St. Pete Beach. Dit pakket is exclusief autohuur of transfer(s). Mocht je autohuur willen bijboeken dan dien je contact op te nemen met ons telefonisch reisbureau op telefoonnr: 088-088 58 85 of je eigen reisbureau, alvorens je de boeking maakt.

Waar ga je naar toe?

Je gaat met deze goedkope en unieke zonvakantie van TUI naar Verenigde Staten, Florida in de plaats St. Pete Beach. Deze supervakantie kun je direct en online boeken bij TUI.

Ervaringen met TUI?

Wanneer je ervaringen met TUI hebt dan nodigen we je uit om deze TUI ervaringen te delen. Ook kun je een beoordeling geven aan TUI d.m.v. een score toe te kennen op het gebied van service, accommodatie, reisleiding, prijs en vervoer. Op deze pagina kun je ook ervaringen lezen en beoordelingen zien van andere reizigers.

Extra informatie

Land

Verenigde Staten

Regio

Florida

Touroperator

TUI

Type Verblijf

All inclusive

Zonvakantie ervaring

Heb je ervaring met deze specifieke zonvakantie! Dan kun je deze hier delen.

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie? Dan nodigen we je uit om ervaringen op de ervaring pagina te delen van de desbetreffende reisorganisatie. Dit kan via de button (rechts bovenin) op deze pagina of via het hoofdmenu ervaringen.