Aanbieding!
Hotel Limak Arcadia
zonvakantie-Turkije-https://www.sunweb.nl/vakantie/reizen?tt=1271870410

Hotel Limak Arcadia goedkope zonvakantie

€799,00

Deze goedkope zonvakantie in Turkije, Belek kun je online boeken bij Sunweb.

SKU: d4f3501c5fe9 Categorieën: , , Tags: , ,

Productbeschrijving

In de bosrijke omgeving van Belek ligt het schitterende Hotel Limak Arcadia. Het centrum is met een leuke wandeling of kort ritje met de dolmus te bereiken. Om het strand te bereiken hoef je maar een paar stappen te zetten, dat ligt hier namelijk pal voor de deur. Dit eerste hotel van Limak-keten heeft een schittende tuin, wat perfect in de omgeving past. In deze tuin zijn meerdere zwembaden te vinden, waaronder het speelsgevormde zwembad waarin een stukje van de zoutvlaktes in Pamukkale is nagebootst. Naast een zwembad met glijbanen is er ook een ‘animatie’ zwembad, waar ‘s middags leuke activiteiten worden georganiseerd. Voor kinderen is er een apart kinderzwembad en een leuke miniclub. Wedstrijdjes, spelletjes, sporten, dansen en knutselen: samen met vakantievriendjes wordt dit vast een onvergetelijke tijd. Volwassenen kunnen ondertussen lekker van de zon genieten, meedoen met het animatieteam, zicht uitleven in de fitness of helemaal bijkomen in het wellnesscenter.

Deze zonvakantie in Turkije, Belek kun je online boeken bij Sunweb.

Faciliteiten op deze vakantiebestemming, Turkije, Belek

Je kunt o.a. over de volgende faciliteiten beschikken op je vakantiebestemming:

Beoordelingen Sunweb

Weleens een vakantie geboekt met Sunweb? Dan nodigen we je uit om deze ervaringen te delen met anderen. Je kan je Sunweb ervaringen delen en een score toekennen aan Sunweb. Zo kun je ook lezen wat anderen te zeggen hebben over deze reisorganisatie.
Hotel Limak Arcadia Ultra All inclusive Belek, Turkije

Extra informatie

Land

Turkije

Regio

Belek

Plaats

Ultra All inclusive

Type Verblijf

Wellness beperkt geopend

Touroperator

Sunweb

Zonvakantie ervaring

Heb je ervaring met deze specifieke zonvakantie! Dan kun je deze hier delen.

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie? Dan nodigen we je uit om ervaringen op de ervaring pagina te delen van de desbetreffende reisorganisatie. Dit kan via de button (rechts bovenin) op deze pagina of via het hoofdmenu ervaringen.