Alamos Retreat, Eliza was here

607,00

Alamos Retreat in Algarve, Guia van Eliza was here kun je online boeken.

Artikelnummer: 5c543db9e494 Categorieën: , , Tags: , ,

Zonvakantie omschrijving

Door mijn zonnebril kijk ik naar het azuurblauwe water van het zwembad. Na een intensieve yogales, was ik wel toe aan wat ontspanning op een van de comfortabele ligstoelen. Enkele weken geleden, kreeg ik een berichtje mijn vriendin Luisa, de eigenaresse van Alamos Retreat. Ze vroeg me of ik het leuk zou vinden om een paar dagen langs te komen. Natuurlijk zeg ik daar geen nee tegen! Bij aankomst werd ik meteen warm onthaald door Luisa en Lourenzo. Samen hebben ze een fijne plek gecreëerd waar je overal om je heen rust voelt.

Zelfs in mijn kamer, die ingericht is in een bohemien stijl, is deze rust te voelen. Terwijl ik op de ligstoel aan het ontspannen ben, zie ik Lourenzo in de verte al naar me toe komen. “Ik denk dat jij wel een ontbijtje kan gebruiken, Eliza!” Ik glimlach en geef toe dat een lekker ontbijt er wel ingaat.

Terwijl ik een slok neem van mijn smoothie, luister ik naar Lourenzo. Hij vertelt me over verborgen stranden in de buurt en zijn passie voor wellness. Ook nodigt hij me uit om vanavond te mediteren onder de maneschijn. Wat een unieke ervaring zal dat zijn, ik kan nu al niet wachten! Ik bedenk me ineens dat ik voor vanmiddag nog niks gepland heb. Zal ik naar het verborgen strand gaan waar Lourenzo me over verteld heeft of installeer ik me straks weer op de ligstoel om de hele dag lekker te luieren bij het zwembad? Wat een luxe probleem..

De vakantie Alamos Retreat in Algarve, Guia kun je online boeken bij Eliza was here.

Faciliteiten op deze vakantiebestemming, Algarve, Guia

Deze vakantie komt met de volgende extra’s, dichtstbijzijnde interessant locaties of gewoon goed om te weten:

  • Restaurant:eetgelegenheden: restaurant (ontbijt – adults only; lunch – adults only; diner – adults only)
  • Pools:handdoekenservice;buitenzwembad (lengte: 12 meter; breedte: 4 meter)(adults only; zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) )
  • Wellness:yoga;massage
  • Sports:golfbaan (circa 5 kilometer);fietsverhuur
  • GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;totaal aantal kamers: 8;modern ingerichte accommodatie;receptie (geopend van 08:30 tot 18:00 uur);lobby;parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;bagagerie;wasgelegenheid;schoonmaak kamer 1 keer per dag;huisdieren niet toegestaan
  • Regular:lobby;parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant (ontbijt – adults only; lunch – adults only; diner – adults only);wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);wasgelegenheid;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;yoga;massage;bagagerie;golfbaan (circa 5 kilometer);fietsverhuur;handdoekenservice;buitenzwembad (lengte: 12 meter; breedte: 4 meter)(adults only; zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) );schoonmaak kamer 1 keer per dag
Land

Portugal

Regio

Algarve

Plaats

Guia

Type Verblijf

Logies en ontbijt

Touroperator

Eliza was here

Verblijfsduur

8 dgn.

Zonvakantie ervaring

Heb je ervaring met deze specifieke zonvakantie! Dan kun je deze hier delen.

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie? Dan nodigen we je uit om ervaringen op de ervaring pagina te delen van de desbetreffende reisorganisatie. Dit kan via de button (rechts bovenin) op deze pagina of via het hoofdmenu ervaringen.