15-daagse rondreis Parels Zuid-Italië & Sicilië! Italië, TUI!

1.311,00

Deze voordelige zonvakantie in , Italië kun je direct en online boeken bij TUI.

Artikelnummer: ce1b1bf6d2b7 Categorieën: , Tags: , ,

Zonvakantie omschrijving

Daarom kies je voor deze zonvakantie van TUI!

  • Groepsreis
  • NL-sprekende reisleiding
  • Van Brindisi naar Palermo; uniek
  • Dagtocht Eolische Eilanden
  • Pompeï, Alberobello en Napels
  • Panoramatour Amalfikust

Waar verblijf je?

  • Type verblijf:
  • Aantal sterren:

Wat biedt deze zonvakantie in , Italië zoal?

In de hak en de punt van de Italiaanse laars liggen schitterende regio’s op ons te wachten. En wat te denken van Sicilië. De oude Grieken wisten het al: in het uiterste zuiden van Italië is het goed toeven. Vanuit het Griekse moederland werden hier talloze kolonies gesticht, die in de loop der eeuwen uitgroeiden tot indrukwekkende steden waarvan nu de overblijfselen te bewonderen zijn. Maar dit uiterste zuiden van het heerlijke Italië biedt nog zóveel meer. We varen naar Sicilië waar de Etna als een reus over het achterland waakt. Met recht kun je spreken van een ‘viaggio particolare’.

Waar ga je naar toe?

Je gaat met deze unieke zonvakantie van TUI naar Italië, in de plaats . Deze supervakantie kun je direct en online boeken bij TUI.

Ervaringen met TUI?

Wanneer je ervaringen met TUI hebt dan nodigen we je uit om deze TUI ervaringen te delen. Ook kun je een beoordeling geven aan TUI d.m.v. een score toe te kennen op het gebied van service, accommodatie, reisleiding, prijs en vervoer. Op deze pagina kun je ook ervaringen lezen en beoordelingen zien van andere reizigers.

 

Land

Italië

Touroperator

TUI

Zonvakantie ervaring

Heb je ervaring met deze specifieke zonvakantie! Dan kun je deze hier delen.

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie? Dan nodigen we je uit om ervaringen op de ervaring pagina te delen van de desbetreffende reisorganisatie. Dit kan via de button (rechts bovenin) op deze pagina of via het hoofdmenu ervaringen.