Eastin Ashta Resort Canggu-Corendon NL

10 dgn 4 * Eastin Ashta Resort Canggu, Bali, Indonesië

€751,00

Deze 10 daagse goedkope en unieke zonvakantie in Canggu, Bali, Indonesië kun je direct en online boeken bij Corendon.

SKU: 9906 Categorieën: , , Tags: , ,

Productbeschrijving

Daarom kies je voor deze zonvakantie van Corendon!

  • Vanaf prijs: €751
  • Verblijfsduur: 10 dagen
  • Type verblijf:
  • Verzorging:
  • Type reis: vliegreis, vertrek vanaf luchthaven code:
  • Maximum aantal personen:
 

Waar verblijf je?

  • Naam verblijf: Eastin Ashta Resort Canggu,  4 *
  • Aantal sterren accommodatie: 4 *
  • Land: Indonesië

Wat biedt deze zonvakantie in Bali, Canggu nog meer?

Je gaat met deze goedkope en unieke zonvakantie van Corendon naar Bali in de plaats Canggu. Deze super zonvakantie Indonesië kun je direct en online boeken bij Corendon.

 Eastin Ashta Resort Cenggu vind je aan de zuidkust van Bali, in een nieuw en upcoming gebied, populair bij surfers en veel internationale gasten. Dit moderne hotel heeft een Balinese touch en is sfeervol en warm ingericht. Gegarandeerd dat je je hier meteen thuisvoelt. De typisch Aziatische gastvrijheid en perfectie dragen bij aan deze fijne vakantie-ervaring. Het hotel is dé plek om lekker bij te komen en je dagelijkse beslommeringen ver achter je te laten.Rol je handdoek lekker uit bijéén van de grootste zwembaden van Canggu of smul van all-day dining in SALT Restaurant&Bar. Voor een lichte snack of verkoelend drankje in de zon ga je naar de sfeervolle poolbar. Het ontbijt is uitgebreid een geeft je direct een perfecte start van je vakantiedagen. En dan hebben we het nog niet eens over de fijne hotelkamers gehad waar je je vakantiebelevenissen nog eens rustig op je in kan laten werken. Dat wordt genieten!

Ervaringen Corendon

Wanneer je ervaringen hebt met Corendon dan nodigen wij je uit om deze ervaringen te delen. Naast de Corendon ervaringen zijn er ook scores toe te kennen op het gebied van prijs, service, accommodatie, reisleiding en vervoer.

Extra informatie

Land

Indonesië

Regio

Bali

Plaats

Canggu

Touroperator

Corendon

Reisduur:

10 dagen

Zonvakantie ervaring

Heb je ervaring met deze specifieke zonvakantie! Dan kun je deze hier delen.

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie? Dan nodigen we je uit om ervaringen op de ervaring pagina te delen van de desbetreffende reisorganisatie. Dit kan via de button (rechts bovenin) op deze pagina of via het hoofdmenu ervaringen.