Rondreis Klassiek Thailand

za 01 jun.
6
Logies en ontbijt, 16 dagen
Vanaf prijs p.p.

1649

Excl. kosten per boeking. Evt. ter plaatse te betalen kosten staan bij de beschrijving.

Rondreis Klassiek Thailand met Corendon 16 dagen naar Rondreizen Thailand

Ontdek het populaire vakantieland Thailand tijdens deze geweldige 15- of 16-daagse groepsrondreis! Bezoek de mooiste tempels, steden zoals de metropool Bangkok, Boeddhabeelden en theeplantages. Je zal verschillende markten bezoeken waar je de lokale specialiteiten zult proeven. Ook breng je een nacht door in de slaaptrein om van Chiang Mai naar Bangkok te reizen. We ontdekken in de avond Chiang Mai per fietstaxi en ontdekken door het hele land unieke hoogtepunten die ook op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan! Thailand is een land wat je gezien moet hebben!

  • Rondreis Klassiek Thailand Verken het bijzondere Thailand met unieke hoogtepunten uiteenlopend van prachtige tempels tot de metropool Bangkok. Geniet tijdens deze 15- en 16-daagse groepsrondreis van de mooiste bezienswaardigheden die dit populaire land te bieden heeft. Bekijk de authentieke houten huizen van de lokale bevolking en de meest unieke tempels in Chiang Mai. Bezoek de theeplantages, vele markten en relax tot slot op het strand van Hua Hin. Kijk voor de exacte route van deze groepsrondreis het tabblad “Dagprogramma”. De vliegreis vanaf Amsterdam naar Bangkok per Turkish Airlines en v.v. is inclusief ruimbagage. Tijdens de rondreis verblijf je in verschillende 3- of 4-sterrenhotels inclusief ontbijt. Je reist per comfortabele touringcar, zodat je optimaal kunt genieten van de reis, compleet met een lokale Nederlandssprekende reisbegeleider. Bij deze rondreis zijn de entreegelden voor de tempels, markten, theeplantage en alle soorten vervoer inbegrepen. Aan het einde van de rondreis kan je genieten van een paar heerlijke stranddagen om bij te komen van alle indrukken van de afgelopen dagen. Laat deze unieke gelegenheid niet aan je voorbijgaan en ga op deze bijzondere 15- of 16-daagse ontdekkingsreis door Bangkok. Deze rondreis is de perfecte combinatie van natuur, cultuur en steden! Welkom in het Land van de Glimlach.

Extra informatie

Naam

Regio

Land

Plaats

DepartureDate

servicetype

Reviews Corendon plaatsen?

Heb je ervaring met deze Corendon. Dan kun je deze hier delen.
Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Corendon? Dan nodigen we je uit om hier je ervaring te delen van deze Corendon}. Wil je meer weten. Bekijk dan onze Corendon ervaringen en reviews pagina over Corendon.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling

Aangemaakt op: 12 juni 2024

Bijgewerkt op: 12 juni 2024

Vergelijkbare zonvakanties

Corendon ervaringen en reviews