Rondreis Hoogtepunten van Toscane

vr 21 jun.
N.A.
Halfpension, 8 dagen
Vanaf prijs p.p.

799

Excl. kosten per boeking. Evt. ter plaatse te betalen kosten staan bij de beschrijving.

Rondreis Hoogtepunten van Toscane met Stip Reizen 8 dagen naar Rondreizen Italië

Rondreis Hoogtepunten van Toscane Van het betoverende Florence tot de schilderachtige heuvels van Toscane, nodigen we je uit om de veelzijdigheid van deze prachtige Italiaanse regio te ontdekken. Laat je betoveren door adembenemende landschappen, doordrenkt met geschiedenis en culturele schatten. Ervaar de hartverwarmende Italiaanse gastvrijheid en ontdek de eeuwenoude geschiedenis van Siena en de natuurlijke pracht van Elba Eiland. Kijk voor de exacte route van de rondreis het tabblad 'Dagprogramma'. Tijdens deze onvergetelijke reis verblijf je in een 3-sterrenhotel inclusief ontbijt en diner. Je reist per comfortabele touringcar, zodat je optimaal kunt genieten van de reis, compleet met een lokale Nederlandssprekende reisbegeleider. De vliegreis per Transavia vanaf Amsterdam naar Pisa v.v. is ook bij de prijs inbegrepen. Deze reis biedt niet alleen culturele ontdekkingen, maar ook een heerlijke wijnproeverij en een excursie naar Florence met lokale gids. Laat deze kans niet liggen om de ideale combinatie van cultuur, geschiedenis en natuur in Toscane te beleven gedurende deze onvergetelijke 8-daagse groepsrondreis!

Extra informatie

Naam

Regio

Land

Plaats

DepartureDate

servicetype

Ervaring met StipReizen?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie StipReizen? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze StipReizen. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Stip Reizen Ervaringen en reviews pagina over StipReizen, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met StipReizen dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

 

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling

Aangemaakt op: 20 juni 2024

Bijgewerkt op: 20 juni 2024

Vergelijkbare zonvakanties

Stip Reizen Ervaringen en reviews