Rondreis Hoogtepunten van Sicilië

vr 21 jun.
N.A.
Zie beschrijving, 8 dagen
Vanaf prijs p.p.

684

Excl. kosten per boeking. Evt. ter plaatse te betalen kosten staan bij de beschrijving.

Rondreis Hoogtepunten van Sicilië met Stip Reizen 8 dagen naar Rondreizen Italië

Rondreis Hoogtepunten van Sicilië Van het zonnige Catania tot het historische Siracusa, laten we je kennismaken met de diversiteit van Sicilië. Verrijk je reis met prachtige landschappen, historische bezienswaardigheden en culturele schatten. Ervaar de warme Italiaanse gastvrijheid en ontdek de rijke geschiedenis van plaatsen als Agrigento en de Vallei van de Tempels. Betreed de wereld van Palermo en verken de dorpjes Savoca en Forza D'agrò. Boek de optionele excursie naar de Mount Etna en ontdek de hoogste vulkaan van Europa, voordat je terugkeert naar Catania. Tijdens deze 8-daagse rondreis verblijf je in 3- en 4-sterrenhotels met ontbijt en een eenmalig diner in Agrigento. Je reist per comfortabele touringcar, zodat je optimaal kunt genieten van de reis, compleet met Nederlandssprekende reisbegeleiding en inclusief het omschreven excursieprogramma. De vliegreis vanaf Amsterdam – Catania v.v. per Transavia is ook bij de prijs inbegrepen. Deze reis biedt niet alleen culturele ontdekkingen, maar ook de kans om te genieten van de gastvrijheid en prachtige natuur van Sicilië. Bekijk het tabblad 'Dagprogramma' voor de exacte route van deze rondreis.

Extra informatie

Naam

Regio

Land

Plaats

DepartureDate

servicetype

Ervaring met StipReizen?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie StipReizen? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze StipReizen. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Stip Reizen Ervaringen en reviews pagina over StipReizen, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met StipReizen dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

 

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling

Aangemaakt op: 20 juni 2024

Bijgewerkt op: 20 juni 2024

Vergelijkbare zonvakanties

Stip Reizen Ervaringen en reviews