Rondreis Cappadocië & Water Side Resort & Spa

za 01 jun.
5
Zie beschrijving, 15 dagen
Vanaf prijs p.p.

1094

Excl. kosten per boeking. Evt. ter plaatse te betalen kosten staan bij de beschrijving.

Rondreis Cappadocië & Water Side Resort & Spa met Corendon 15 dagen naar Rondreizen Turkije

Opnieuw heeft Corendon een unieke reis voor je samengesteld waarbij werkelijk aan iedereen is gedacht! Door de populaire rondreis Cappadocië te combineren met een weekje Water Side Resort & Spa 5* in Side wordt er voor een prachtige mogelijkheid geboden om 15 dagen te genieten van het mooie Turkije tegen een ongelofelijk scherpe prijs! Deze 2=1 rondreis is dé ideale combinatie waarbij je een strandvakantie in de heerlijke Turkse zon kunt combineren met een bezoek aan vele bezienswaardigheden tijdens de rondreis, waaronder; het Mevlana Museum & Sultanhan Keravanserai, Göreme (UNESCO lijst van werelderfgoederen), de onderaardse stad Kaymakli, het Dal van de Monniken en nog veel meer! Je verblijft ook 1 week in het fijne Water Side Resort & Spa aan de Turkse Rivièra. Dit goede 5* hotel ligt op loopafstand van het strand en met het openbaar vervoer sta je zo in Side of Manavgat. Kortom, een bijzondere reis om nooit te vergeten!

  • Wat is er allemaal inbegrepen?
  • Retourvlucht
  • Transfers: van de luchthaven, tijdens de rondreis, naar je verlengingshotel Water Side Resort & Spa en terug naar de luchthaven.
  • 7 overnachtingen tijdens de rondreis op basis van Logies & Ontbijt.
  • Professionele Nederlands sprekende gids tijdens de rondreis.
  • Het excursiepakket t.w.v. € 169,- (optioneel en contant te betalen bij aankomst). Het excursiepakket is inclusief: alle entreegelden – lunches – diners – fooien voor de bellboys (in restaurants/hotels).

Extra informatie

Naam

Regio

Land

Plaats

DepartureDate

servicetype

Reviews Corendon plaatsen?

Heb je ervaring met deze Corendon. Dan kun je deze hier delen.
Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Corendon? Dan nodigen we je uit om hier je ervaring te delen van deze Corendon}. Wil je meer weten. Bekijk dan onze Corendon ervaringen en reviews pagina over Corendon.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling

Aangemaakt op: 19 juni 2024

Bijgewerkt op: 19 juni 2024

Vergelijkbare zonvakanties

Corendon ervaringen en reviews