Rondreis Cappadocië & Side Star Park

za 01 jun.
5
Zie beschrijving, 15 dagen
Vanaf prijs p.p.

1321

Excl. kosten per boeking. Evt. ter plaatse te betalen kosten staan bij de beschrijving.

Rondreis Cappadocië & Side Star Park met Corendon 15 dagen naar Rondreizen Turkije

Opnieuw heeft Corendon een unieke reis voor je samengesteld waarbij werkelijk aan iedereen is gedacht! Door de populaire rondreis Cappadocië te combineren met een weekje Side Star Park 5* in Side wordt er voor jou een prachtige mogelijkheid geboden om 15 dagen te genieten van het mooie Turkije tegen een ongelofelijk scherpe prijs! Onze inkopers in Turkije zijn wederom tot het uiterste gegaan. Je betaalt voor een 8-daagse reis naar de Turkse Rivièra en krijgt er een 8-daagse rondreis naar het indrukwekkende Cappadocië bij! Deze 2=1 rondreis is dé ideale combinatie waarbij je een strandvakantie in de heerlijke Turkse zon kunt combineren met een bezoek aan vele bezienswaardigheden tijdens de rondreis, waaronder; het Mevlana Museum & Sultanhan Keravanserai, Göreme (UNESCO lijst van werelderfgoederen), de onderaardse stad Kaymakli, het Dal van de Monniken en nog veel meer! Je verblijft ook 1 week in het heerlijke Side Star Park aan de Turkse Rivièra. Dit 5* hotel ligt vlak bij het zandstrand en op slechts 1 kilometer van het centrum van Side. Kortom, een bijzondere reis om nooit te vergeten!

  • Wat is er allemaal inbegrepen?
  • Retourvlucht van en naar Antalya
  • Transfers: van de luchthaven, tijdens de rondreis, naar je verlengingshotel Side Star Park Hotel en terug naar de luchthaven.
  • 7 overnachtingen tijdens de rondreis op basis van Logies & Ontbijt.
  • Professionele Nederlands sprekende gids tijdens de rondreis

Extra informatie

Naam

Regio

Land

Plaats

DepartureDate

servicetype

Reviews Corendon plaatsen?

Heb je ervaring met deze Corendon. Dan kun je deze hier delen.
Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Corendon? Dan nodigen we je uit om hier je ervaring te delen van deze Corendon}. Wil je meer weten. Bekijk dan onze Corendon ervaringen en reviews pagina over Corendon.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling

Aangemaakt op: 19 juni 2024

Bijgewerkt op: 19 juni 2024

Vergelijkbare zonvakanties

Corendon ervaringen en reviews