Radison Blu Resort, Taghazout Bay Surf Village

za 10 feb.
Logies en ontbijt, 8 dagen
Vanaf prijs p.p.

858

Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen

Radison Blu Resort, Taghazout Bay Surf Village met Sunweb 8 dagen naar Marokko Agadir

Verblijf in het sfeervolle Radisson Blu Resort, Taghazout Bay Surf Village en geniet van een ontspannen surfvakantie in Marokko. De houten huisjes met veranda’s in de grote tuin zorgen voor een unieke sfeer. Het resort ligt direct aan het strand, waar je de beste golven van Taghazout kunt bedwingen. Of ga lekker relaxen op het strand en geniet van de mooiste zonsondergangen.

Het resort ademt een echte golfsurfsfeer. Ontspan in de laid-back sfeer van het dorp Taghazout, waar je heerlijk kunt eten en drinken. Vanaf het resort loop je gemakkelijk over een voetgangerspad naar Taghazout, een pittoresk dorpje aan zee. Het resort heeft ook een eigen surfschool waar je lessen kunt volgen of materiaal kunt huren. Voor de ultieme vakantiebeleving geniet je van een DJ-avond bij de bar van het resort.

Radison Blu Resort, Taghazout Bay Surf Village met Sunweb 8 dagen naar Marokko Agadir

  • Ideaal voor surfers
  • Stijlvolle bungalows
  • Loopafstand van Taghazout
  • Gezellige bar met terras

Extra informatie

Regio

Land

Plaats

PriceType

DepartureDate

Reviews Sunweb plaatsen

Ervaring met Sunweb?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Sunweb? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Sunweb. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Sunweb ervaringen en reviews pagina over Sunweb, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Sunweb dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

 

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling

Aangemaakt op: 1 juli 2024

Bijgewerkt op: 1 juli 2024

Vergelijkbare zonvakanties

Sunweb ervaringen en reviews