Nijlcruise 5* & KaiSol Romance Resort 5*

za 01 jun.
5
Zie beschrijving, 15 dagen
Vanaf prijs p.p.

1224

Excl. kosten per boeking. Evt. ter plaatse te betalen kosten staan bij de beschrijving.

Nijlcruise 5* & KaiSol Romance Resort 5* met Corendon 15 dagen naar Luxor Egypte

Deze reis is ongelofelijk uniek! Nog nooit had je de gelegenheid om 15 dagen te genieten van al het moois wat Egypte je te bieden heeft tegen zo'n scherpe prijs. Ga mee op reis en beleef zelf bijzonder Egypte! Deze rondreis is dé perfecte combinatie waarin je een strandvakantie in KaiSol Romance Resort combineert met een ontdekkingsreis over de langste rivier van de wereld, de Nijl. Je verblijft 7 nachten op je 5* Nijlcruiseschip op basis van volpension en vervolgens 7 nachten in het heerlijke 5* All Inclusive KaiSol Romance Resort. Een onvergetelijke reis waar alles in zit; zon, zee, strand, bijzondere plaatsen als Luxor en Aswan, prachtige tempels en het echte leven in Egypte langs de Nijl! Dit moet je zelf ervaren!

  • Deze reis is ongelofelijk uniek! Nog nooit had je de gelegenheid om 15 dagen te genieten van al het moois wat Egypte je te bieden heeft tegen zo'n scherpe prijs. Ga mee op reis en beleef zelf bijzonder Egypte! Deze rondreis is dé perfecte combinatie waarin je een strandvakantie in KaiSol Romance Resort combineert met een ontdekkingsreis over de langste rivier van de wereld, de Nijl. Je verblijft 7 nachten op je 5
  • Nijlcruiseschip op basis van volpension en vervolgens 7 nachten in het heerlijke 5
  • All Inclusive KaiSol Romance Resort. Een onvergetelijke reis waar alles in zit; zon, zee, strand, bijzondere plaatsen als Luxor en Aswan, prachtige tempels en het echte leven in Egypte langs de Nijl! Dit moet je zelf ervaren!

Extra informatie

Naam

Regio

Land

Plaats

DepartureDate

servicetype

Reviews Corendon plaatsen?

Heb je ervaring met deze Corendon. Dan kun je deze hier delen.
Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Corendon? Dan nodigen we je uit om hier je ervaring te delen van deze Corendon}. Wil je meer weten. Bekijk dan onze Corendon ervaringen en reviews pagina over Corendon.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling

Aangemaakt op: 19 juni 2024

Bijgewerkt op: 19 juni 2024

Vergelijkbare zonvakanties

Corendon ervaringen en reviews