Hotel Roxani

vr 09 mei
6.3
Logies en ontbijt, 8 dagen
Vanaf prijs p.p.

459

Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen

Hotel Roxani met Sunweb 8 dagen naar Griekenland Kreta

Het kleinschalige familiehotel Roxani ligt in Ammoudara. Het hartelijke personeel zorgt voor een warm ontvangst en zij vertellen je gepassioneerd over hun verhaal.

Om bij het zandstrand op te komen hoef je maar drie minuten te lopen. Bij het hotel, in het midden van de uin, zijn er ligbedjes waar je heerlijk kunt ontspannen onder de zon. Bij de pool bar bestel je de lekkerste snacks en drankjes, en dan is het tijd om weer een duik te nemen in het zwembad!

De authentieke kamers zijn eenvoudig ingericht en voorzien van fijne faciliteiten. Hier voel je echt de Griekse sfeer in terugkomen. Heerlijk om je aan het einde van de dag in terug te trekken.

Hotel Roxani met Sunweb 8 dagen naar Griekenland Kreta

  • Kleinschalig familiehotel
  • Échte Griekse gastvrijheid
  • Authentieke kamers

Extra informatie

Regio

Land

Plaats

PriceType

DepartureDate

Reviews Sunweb plaatsen

Ervaring met Sunweb?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Sunweb? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Sunweb. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Sunweb ervaringen en reviews pagina over Sunweb, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Sunweb dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

 

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling

Aangemaakt op: 20 juli 2024

Bijgewerkt op: 20 juli 2024

Vergelijkbare zonvakanties

Sunweb ervaringen en reviews