Hotel Mangia’s Pollina Resort

do 09 apr.
Logies en ontbijt, 8 dagen
Vanaf prijs p.p.

1129

Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen

Hotel Mangia’s Pollina Resort met Sunweb 8 dagen naar Italië Sicilië

Hotel Mangia’s Pollina Resort heeft een idyllische ligging op het mooie Sicilië. Het ruim opgezette resort biedt een schitterend uitzicht en is omringd door ruige bergen en zee. Het privéstrand bereik je al snel, waar je geniet van de rust en het kristalheldere water. Er rijdt ook een golfkarretje die je naar boven of beneden brengt zodat je niet zelf hoeft te wandelen. Door de vele faciliteiten in het resort is er altijd iets te doen en geniet je met het hele gezin van een fantastische vakantie.

Er is een ruim zwembad met heerlijke bedjes. Terwijl jij een drankje besteld in de bar, vermaken de kleintjes zich in het kinderbadje met glijbaan. Er wordt voor kinderen veel georganiseerd door het animatieteam, maar ook voor volwassenen. Er zijn leuke sportactiviteiten, maar ook shows en evenementen.

De keuze aan restaurants is ook enorm. Uiteraard is de Italiaanse keuken goed vertegenwoordigd en bestel je jouw favoriete pizza of een heerlijke risotto. Maar een avondje sushi of dineren in visrestaurant behoort ook tot de mogelijkheden. Hotel Mangia’s Pollina Resort is de perfecte plek om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en te genieten van een heerlijk verblijf. Het ultieme dolce vita gevoel ervaar je op het terras dat uitkijkt over de kust en zee. Terwijl de zonsondergang langzaam plaats maakt voor de zwoele avond, proost jij op het goede leven. 

Hotel Mangia’s Pollina Resort met Sunweb 8 dagen naar Italië Sicilië

  • Privéstrand met grillige kust
  • Lekker relaxen of veel ondernemen
  • Volpension erbij: proef de specialiteiten van de kok

Extra informatie

Regio

Land

Plaats

PriceType

DepartureDate

Reviews Sunweb plaatsen

Ervaring met Sunweb?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Sunweb? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Sunweb. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Sunweb ervaringen en reviews pagina over Sunweb, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Sunweb dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

 

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling

Aangemaakt op: 21 juli 2024

Bijgewerkt op: 21 juli 2024

Vergelijkbare zonvakanties

Sunweb ervaringen en reviews