Hotel Kuban & Aqua Park

ma 08 jun.
All Inclusive, 8 dagen
Vanaf prijs p.p.

953

Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen

Hotel Kuban & Aqua Park met Sunweb 8 dagen naar Bulgarije Zwarte Zee

Bij Hotel Kuban & Aqua Park vind je alles wat je nodig hebt voor een zonvakantie aan de Bulgaarse kust. Ook de ligging is gunstig. Wanneer je één stap buiten zet, loop je zo via de levendige boulevard het strand van het populaire Sunny Beach op. Hier kun je heerlijk van het zonnetje genieten, terwijl je uitkijkt over de Zwarte Zee waar verschillende watersporten beoefend worden.

De kamers zijn eenvoudig ingericht en beschikken over een balkon. Kuban’s eigen restaurant serveert smakelijke voor-, hoofd- en nagerechten in buffetvorm. Bovendien heb je een ruime keuze uit Bulgaarse wijnen. Kuban is ook geschikt voor echte waterratten. Er zijn maar liefst zeven spectaculaire glijbanen en speciaal voor kinderen is er een leuk waterspeelplein. Met zoveel glijbanen hou je weinig tijd over om op je zonnebedje te liggen.

Hotel Kuban & Aqua Park met Sunweb 8 dagen naar Bulgarije Zwarte Zee

  • Zeven glijbanen
  • Voor de kinderen een leuk waterspeelplein
  • Naar het strand? Je bent er zo
  • Fijne wellness om nog meer te relaxen

Extra informatie

Regio

Land

Plaats

PriceType

DepartureDate

Reviews Sunweb plaatsen

Ervaring met Sunweb?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Sunweb? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Sunweb. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Sunweb ervaringen en reviews pagina over Sunweb, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Sunweb dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

 

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling

Aangemaakt op: 14 juli 2024

Bijgewerkt op: 14 juli 2024

Vergelijkbare zonvakanties

Sunweb ervaringen en reviews