Hotel Konstantinos Palace

di 09 dec.
8.2
Halfpension, 8 dagen
Vanaf prijs p.p.

975

Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen

Hotel Konstantinos Palace met Sunweb 8 dagen naar Griekenland Karpathos

Direct aan de blauwe Egeïsche zee en het brede strand ligt Hotel Konstantinos Palace. Een mooi hotel met een moderne inrichting en prachtig uitzicht. De kamers zijn netjes ingericht en ideaal om uit te rusten en de batterij weer helemaal op te laden.

Geniet van heerlijke dagen in de zon terwijl je afwisselt tussen de infinity pool, het verfrissende zwembad met zeezicht of het unieke zwembad op het dak van het hotel. Bestel af en toe een lekker drankje of reserveer eens een weldadige massage in het wellnesscenter om nog meer te kunnen relaxen. Het personeel doet er alles aan om zijn gasten in de watten te leggen. Ook in restaurant Diogenis word je echt verwend. Je begint de dag goed met een heerlijk ontbijt en ’s avonds geniet je van een heerlijk diner.

Hotel Konstantinos Palace met Sunweb 8 dagen naar Griekenland Karpathos

  • Direct aan het strand
  • Zwembad op het dak & mooi uitzicht
  • Leuke sportieve activiteiten
  • Verwennerij in het wellnesscenter

Extra informatie

Regio

Land

Plaats

PriceType

DepartureDate

Reviews Sunweb plaatsen

Ervaring met Sunweb?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Sunweb? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Sunweb. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Sunweb ervaringen en reviews pagina over Sunweb, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Sunweb dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

 

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling

Aangemaakt op: 21 juli 2024

Bijgewerkt op: 21 juli 2024

Vergelijkbare zonvakanties

Sunweb ervaringen en reviews