Hotel Brown Beach Evia Island

vr 09 mei
7.7
All Inclusive, 8 dagen
Vanaf prijs p.p.

729

Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen

Hotel Brown Beach Evia Island met Sunweb 8 dagen naar Griekenland Evia

Uitkijkend over het blauwe zeewater kun je bij het Selections Hotel Brown Beach Evia Island even helemaal wegdromen. Het heerlijke zwembad ligt in een mooie tuin en grenst direct aan het zandstrand. Vanaf je ligbedje, onder je parasol, is het echt genieten van een ontspannen vakantie.

Je verblijft hier op basis van all inclusive en zo hoef je nergens meer over na te denken. Rijkelijke buffetten met smakelijke gerechten en desserts worden elke dag met veel liefde en verse ingrediënten bereidt. In de taverne aan het strand worden er lekkere Griekse specialiteiten geserveerd en luister je, met een kopje koffie, naar het ruisen van de zee.

Het enthousiaste animatieteam zorgt voor de nodige beweging en vermaak. ’s Morgens staan zij voor je klaar en geven een aquagymlesje. Je kunt ervoor kiezen om mee te doen met een volleybalwedstrijd of je slaat een balletje op de tennisbaan. Genoeg sportieve activiteiten voor iedereen.

Voelen de schouders na deze activiteiten wat gespannen aan? Dan kun je (tegen betaling) terecht in het wellnesscenter Aphorodite Venue voor een weldadige massage of een saunabezoek. En als je er toch bent, reserveer dan ook een lekkere beauty behandeling. Het is tenslotte vakantie!

Hotel Brown Beach Evia Island met Sunweb 8 dagen naar Griekenland Evia

  • Aan het zandstrand & uitzicht over zee
  • Uitmuntende keuken met kraak verse gerechtjes
  • Diverse activiteiten voor sportievelingen
  • Moderne, tip top verzorgde kamers

Extra informatie

Regio

Land

Plaats

PriceType

DepartureDate

Reviews Sunweb plaatsen

Ervaring met Sunweb?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Sunweb? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Sunweb. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Sunweb ervaringen en reviews pagina over Sunweb, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Sunweb dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

 

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling

Aangemaakt op: 21 juli 2024

Bijgewerkt op: 21 juli 2024

Vergelijkbare zonvakanties

Sunweb ervaringen en reviews