Eretria Hotel & Spa Resort

ma 10 jun.
8.8
All Inclusive, 8 dagen
Vanaf prijs p.p.

721

Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen

Eretria Hotel & Spa Resort met Sunweb 8 dagen naar Griekenland Evia

Eretria Hotel & Spa Resort ligt aan de kust en op een uurtje rijden van de Griekse hoofdstad Athene. Daardoor is deze getaway ideaal voor vakantiegangers die graag zon, zee en strand combineren met cultuur. Het hotel is weids opgezet, met witte lage gebouwtjes, een mooie groene tuin en een groot zwembad dat helemaal rondloopt. Overnachten doe je hier in sfeervolle bungalows. Deze zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Verder vind je hier een kidsclub en verschillende sportvelden. Ook is er een scala aan restaurants, waarvan de meeste zijn inbegrepen in het all inclusive programma én een spa. Laat jezelf hier heerlijk in de watten leggen en geniet van de verschillende wellnessrituelen.

Eretria Hotel & Spa Resort met Sunweb 8 dagen naar Griekenland Evia

  • Ontdekken & relaxen
  • Ideaal voor families
  • Vlak bij de kust
  • Genieten in de wellness

Extra informatie

Regio

Land

Plaats

PriceType

DepartureDate

Reviews Sunweb plaatsen

Ervaring met Sunweb?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Sunweb? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Sunweb. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Sunweb ervaringen en reviews pagina over Sunweb, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Sunweb dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

 

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling

Aangemaakt op: 21 juli 2024

Bijgewerkt op: 21 juli 2024

Vergelijkbare zonvakanties

Sunweb ervaringen en reviews